Thursday, March 2, 2017

Eziclean : Testimony Baju

Hye all!
Wud like to share with you the latest updates on Eziclean. It has proven as Pemutih Baju and now penyelamat baju even from paint!

Kesan Cat pada baju hilang. And even tak pudarkan warna baju asal.

Karat pun boleh hilang

Mommies ada bag sekolah yang kotor? Dont worry, boleh bersihkan bag looking new!

Well known as pemutihkasut sekolah
Anyone yang nak order, text me 017-6511966. Only RM23 per pack of 1 kg.

Xoxo
Airin

Tuesday, January 10, 2017

Ada Apa Dengan Premium Beautiful Corset?


Azam tahun 2017 dah ada?
Ramai tahun ni i tengok berazam untuk gaya hidup lebih sihat, nak banyakkan activity exercise & paling ramai skali nak turunkan berat badan.

Dah tahu cara paling mudah & tidak stress utk turunkan berat badan dan bertambah sihat & fit?

I ada 3 je tips untuk share dgn uols :

1. Jaga Makan - untuk yang baru nak bermula diet, jangan buat mengejut sampai skip meal. Salah tu. Nanti body reacts differently.. Instead of nak turunberat, jadi bertambah plak. Paling penting, amik makanan sihat secara moderate. Cukup2 jgn sampai penuh perut.

2. Exercise regularly - tak perlulah daily. 2-3 kali seminggu dah cukup. Any exercise will do as long as u pump ur heart & keep ur body moving.

3. Pakai Premium Beautiful corset - seriously, dah 4 tahun pakai, memang berbaloi.

Ok, jom baca ada apa dengan Premium Beautiful Corset ni ye?

✔ ONE STOP CENTRE – Korset yang direka khas 70% Kesihatan + 30% Kecantikan = 100% Keyakinan.
Pakai consistently, memang boleh turun lebih dari 2 size!

Hot momma ni dah 9 tahun pakai PB, badan lebih langsing

✔ SATU korset untuk SEMUA masalah wanita. Size berbeza mengikut bentuk badan. Jadi kena ukur dulu ya.

✔ Teknologi FAR INFRARED RAYS (FIR) yang disulam pada setiap bebenang Premium Beautiful. Jadi ianya lebih tahan lama dari FIR yang hanya dilekatkan pada fabrik korset biasa.

✔ Mendapat pengiktirafan SUPERBRANDS yang hanya akan diperolehi oleh produk atau perkhidmatan yang sangat tinggi kualiti dan tinggi permintaannya.

✔ Diiktiraf PAKAR TULANG DUNIA sebagai rawatan alternatif terbaik untuk sesiapa yang mempunyai masalah tulang seperti slip disc dan bongkok.
Proven testimony untuk yang ada sakit belakang

✔ LIFETIME WARRANTY – Servis pembaikan adalah PERCUMA & NO HIDDEN CHARGE.

✔ KUASA REGANGAN dalam semua hala. Dapat diregang secara 360ยบ mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
Boleh exercise dengan memakai full premium beautiful corset. Kuasa regangan 360°
Okay, dah tahu kebaikan corset, why not share with others?

*ADA APA DENGAN BISNES PREMIUM BEAUTIFUL?*

Side Income & Ganda Income 4 – 5 Angka Sebulan

✔ Tabung Kereta Minimum RM1K sebulan

✔ Tabung Pendidikan Anak

✔ Melancong Ke Luar Negara 2 Kali Setahun secara PERCUMA

✔ Bisnes Yang Boleh Diwarisi Anak

✔ Bisnes Secara Online & Offline

✔ Financial & Time Freedom

Just by sharing the benefits of Premium Beautiful corset & help others who need it.

Pencarian New Protege bermula. Berminat???

Do text me today 017-6511966

Those who started this month, entitle for bonus and rebate up to RM5,000!

Wait no more.

Xoxo
Airin
Ur premium beautiful expert

Wednesday, January 4, 2017

Lissa Goes To School : Standard Two Day One

Hye all!

Has been pretty occupied lately with school preparation for Lissa Maisarah (and Hanie Myazara).
So back to school, how was the first day yesterday? To mommies with first kid going to school must be very nervous and nervewrecking to let your kid alone and survived.
Lissa first day of school Std 1 last year
I remembered the first day sending Lissa to Standard One last year. Since it was a school quite far from our house, she knows no one in her class. It was totally a new experience. Most of her kiddie's friends went to different school instead.
I remembered first few days we stalked her from far at canteen (even her Maksu got involved being a spy!), she survived alone!
Survived! Makan sorang2 pun x heran.
But now, going to Standard Two, she already makes lots of friends. Alhamdulillah. And sending her off just to look at where's the classroom and thats it. Off we go after that.
She sat next to her bff
 In the afternoon, i signed her up for Kafa school. This is the first year she joins sekolah agama. Hope she wont be too tired.
Making new friends already.

As for Hanie Myazara, she's already in 6 years kindie. Time flies!!

Done sending off kids to school. Time for #ootd. LOL!

So what's your story for first day school?

Xoxo
Airin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...